Klik hier om naar de pagina met Snaidero projecten Italiaanse design keukens te gaan!
 
Project 524 gaat over een roestvrijstalen Italiaanse design keuken van de Snaidero Concept Store.


 

Een klant van ons woont in Kitzbühel (Oostenrijk) en heeft een mooie roestvrijstalen keuken bij ons gekocht. In verband met de afstand heeft klant de keuken zelf laten monteren, al hadden we het uiteraard zelf ook voor klant willen verzorgen. Hoe dan ook, het is een mooie keuken geworden zoals u ook op de onderstaande foto`s kunt zien.

Bij deze roestvrijstalen keuken is uiterst links een maatwerk halfhoge kast gemonteerd voorzien van een Neff koelkast en Neff combinatie heteluchtoven/magnetron. Vervolgens is er een Neff vaatwasser gemonteerd en een Neff keramische kookplaat. Boven de kookplaat zit een kubusvormige Neff wandafzuigkap. De kraan tenslotte is ook van het merk Neff. Het aanrechtblad en de spatrand tenslotte van deze keuken is gemaakt van 8cm dik gebrand natuursteen.

Een andere klant van ons woont trouwens ook in Oostenrijk, deze meneer heeft toevallig bijna exact dezelfde keuken gekocht.

   
  De woning is nog niet helemaal ingericht, maar de roestvrijstalen keuken is in elk geval klaar.
  De woning is nog niet helemaal ingericht, maar de roestvrijstalen keuken is in elk geval klaar.
   
  Bij deze roestvrijstalen keuken hebben we horizontale LF staafgrepen toegepast. Het aanrechtblad is lekker dik uitgevoerd zodat het er wat stoerder uitziet.
 
Bij deze roestvrijstalen keuken hebben we horizontale LF staafgrepen van Snaidero toegepast. Het aanrechtblad is lekker dik uitgevoerd zodat het er wat stoerder uitziet. Ook is hierdoor de werkhoogte een stuk ergonomischer nu.
   
  Bekijk hieronder het filmpje van Italiaanse design keukens:
 
   
   
  Relevante links:
   
  Garantie kaart voor Neff apparaten bij de Neff Select Dealer.
  Folder op pdf met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
 
Bekijk hier de collectie met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met uw Snaidero dealer.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens in de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bekijk het assortiment met inbouw apparatuur voor onze Italiaanse design keukens op onze speciale apparaten website. We zijn gespecialiseerd in toestellen van het merk Neff.